Mångkonstnären Isabella

Isabella Löwengrip är inte främmande för TV,varken egna program eller inhopp i olika nöjesprogram och nyhetsprogram.

Bland annat har hon haft ett program i TV400som hette Blondinbellas tv-dagbok och tillsammans med dansaren Jonathan Näslunddeltog hon i Lets Dance 2009, vidare har även Fångarna på fortet ochKonferensresan haft med henne. Tyra Sjöstedt var Isabellas partner i en tv-showpå internet som sändes live från Sturegallerian. Hon har aldrig gett upp sin blogg utan envetetbloggat vidare även när andra valt att lägga ned. Genom åren har hon tilldelatsmånga pris som Årets affärsnätverkare, Månadens entreprenör, Åretskommunikatör, Årets blogg, En av Sveriges mäktigaste mamma, Näringslivetsmäktigaste kvinna och En av Sveriges mest framgångsrika kvinnor inomfinansbranschen.

Författare

 Hon gav sig även in i författarbranschen närhon 2010 gav ut boken Egoboost! Överlevnadsguide för unga tjejer.Med Egoboost ville hon stötta och peppa ungatjejer i de saker hon själv gått igenom. Det är rätt och slätt en handbok förtjejer eller unga kvinnor där Isabella genom att exponera sig själv gör sittbästa för att hjälpa andra tjejer i samma eller liknande situationer. Bokenblir som en stöttande kompis eller tröst. Hon menar att det är viktigt attboosta sitt ego, vilket inte är något negativt. “Våga tro på dig själv ochförstå att du är den viktigaste personen i ditt eget liv”. I boken berättar hon om sina erfarenheter närdet kommer till kärlek, vänskap, kroppskomplex, betyghets, svartsjuka och allaandra krav som ställs på tonåringar.  Det finns tyngre ämnen som sexuella övergrepp,ätstörningar och ångest också, liksom ytligare problem som hur rumpan ser ut inya jeansen. Hon skriver även om varför hon skapadeblogg-alter egot Blondinbella, det var för att hämnas på de som mobbade henneunder högstadiet.  Boken är upplagd så att hon går igenom ettproblem eller området i taget så att man kan använda den som en slagsuppslagsbok över vad man behöver läsa mest just för tillfället.Det är en biografi så hon håller inte tillbakamed personliga saker utan snarare bjuder helt öppet in läsaren i hennes liv,hon delar sina egna erfarenheter och avrundar kapitlena med konkreta råd kringämnet. Öppenhet, smärta, peppning och allvargenomsyrar hela boken. Även om boken till stor del riktar sig tilltonåriga tjejer så är den värdefull även om man är lite äldre än så, i allafall delar av den. Det är en varm bok där man känner äktheten i författarensvilja att verkligen hjälpa unga tjejer i livet.

Böcker om ekonomi och barn

 Efter debutboken så har hon även släpptIsabellas hemligheter, Economista – Ta makten över dinekonomi och få ett roligare liv, Babyboost! När plus ett blir tre och nu senastAktiedrottning – Hur du får dina pengar att växa medan du sover.Det finns ett tillfälle hon gett upp på grundav hat. 2011 började hon som bisittare till Malou von Sivers i hennes program iTV4. Isabella hoppade dock av efter två månader efter alla negativa kommentarersom kom om henne i livesändning. Det är dock en styrka i sig, att välja bortnågot som får en att må dåligt.

Böcker om ekonomi och barn