EcoQube – Den intelligenta radonmätaren för villaägare

Nu kan villaägare ta ett stort steg mot en hälsosam inomhusmiljö med EcoQube, den nya intelligenta radonmätaren. Här är allt du behöver veta: 

EcoQube är en banbrytande radonmätare som ger dig ditt första radonmätningsresultat på endast 10 minuter. Inom en timme har du fått en fullständig analys. Denna snabbhet möjliggörs genom användning av patenterad teknik, vilket ger omedelbara, exakta och noggranna resultat i realtid.

EcoQube går ett steg längre än andra mätinstrument på marknaden. Den är utformad för att upptäcka 40 pulser per timme vid 50 Bq/m³, vilket är hela 30 gånger känsligare än branschstandarden. 

EcoQube är användarvänlig. Den är enkel att ansluta till ditt Wi-Fi-nätverk och levererar alla resultat säkert direkt till din smartphone. Med den medföljande appen, kompatibel med både Android och iOS, kan du övervaka radonhalten i realtid var du än befinner dig, när som helst. Det ger dig total kontroll över din inomhusmiljö och ger dig möjlighet att vidta omedelbara åtgärder om det behövs.

EcoQube har inte bara intelligensen utan också utseendet. Dess kompakta och moderna design gör den diskret och enkel att integrera i ditt hem. Den är lika stor som en handflata, så den tar inte upp mycket utrymme och smälter lätt in i ditt hem. 

EcoQube erbjuder högkvalitativa resultat till ett överkomligt pris. För endast 2790 kr inklusive moms (eller 2232 kr exklusive moms) får du tillgång till den senaste teknologin för att övervaka och säkerställa din inomhusmiljö.

EcoQube har inte bara fått positiva recensioner från användare, utan har också uppmärksammats av branschen och teknikvärlden. Den har inkluderats i TIMEs lista över de bästa uppfinningarna 2021 och har erhållit CES 2021 Innovation Awards Honoree-utmärkelsen.

Att säkerställa att din inomhusmiljö är fri från skadliga radonhalter är en viktig del av att skydda din familjs hälsa. Med EcoQube får du inte bara snabba och noggranna resultat utan också det bekväma med att kunna övervaka i realtid. Beställ din EcoQube idag och ta det första steget mot en säker och hälsosam inomhusmiljö för dig och din familj.

Beställ EcoQube radonmätare nu för att säkerställa en trygg och hälsosam inomhusmiljö!