Blondinbella med internet som arbetsplats

Hon blev känd som bloggaren Blondinbella närhon bara var 14 år. Sedan dess har hennes bloggande växt till att bli en storbusiness och Blondinbella övergav den karaktären för att kalla sig sitt rättanamn, Isabella Löwengrip. Hon gick från att blogga hemma i flickrummet till attdriva flera framgångsrika företag.

Isabella Löwengrip föddes 1990, den 21oktober, i Järfälla församling. Redan 2005 började hon blogga under namnetBlondinbella där hennes läsare fick följa hennes vardag i allt från dagensoutfit till tyckande av olika slag och tips om olika produkter. Hon blev alltså vid 14-års ålder en avSveriges allra första influencers, och även en av de största någonsin i Sverigeoch Norden.

Påhittat

  Att blogga var något rätt nytt när Isabellastartade sin. Det var där mer eller mindre dagböcker från bloggarens liv meddagens outfit och allehanda funderingar. Hon skrev en hel del om festande ochnattklubbsbesök som i verkligheten bara var påhittade. Hon har själv sagt atthon överdrev mycket så att det blev intressant. På det sättet lyckades honfånga en stor skara följare, hon hade en förkärlek för att lägga upp dagensoutfit vilket blev väldigt populärt. Redan 2010 blev bloggen Blondinbella Sveriges tredje största privata bloggoch hon blev erkänd på riktigt när hon utsågs till Årets Affärsnätverkare avBusiness Network International. Efter tio års bloggande hade bloggen kommit uppi mer än en miljon unika besök i veckan vilket gjorde den till största bloggeni hela Norden. Hon har under åren aldrig varit rädd för attvara kontroversiell, hon har ofta hamnat i blåsväder och fått utstå väldigtmycket kritik och hat online. En sak som hon även gått ut i tv och berättat omhur hon hanterar det.  Hon har under hela karriären från bloggandetonåring till tvåbarnsmamma och entreprenör stått för sina åsikter. Och hon haraldrig varit rädd för att uttrycka dem. Idag är hennes titlar förutombloggare/influencer även föreläsare, författare och entreprenör. Hon utsågs i mars 2018 till Näringslivetsmäktigaste kvinna 2018 av Veckans affärer.

Första företaget

 Sitt första företag Bellme AB startade honredan 2007. Hon har själv sagt om detta “När Blondinbella AB rullade stabiltoch jag kunde ta ut en lön (tänk att jag har kunnat leva på min blogg i 10 år!)så startade jag företag nummer två, nämligen en egen webbshop som fick hetaBellme”.Hon sa att webshopen startades för att honblev trött på de företag som ansåg att hon skulle göra reklam för derasprodukter (oftast skönhetsprodukter och smink) gratis. För alla produkter honvisade i bloggen blev oerhört uppmärksammade och populära, så det fanns ettstort värde i hennes poster.  Hon gjorde det då enkelt för sig genom attföretagen själva tog hand om själva affären, hon bara lade upp bilden och fickin antalet sålda produkter. I början kunde hon på ett dygn få in 30.000 kronor,senare upp emot 150.000 kronor enligt henne själv.

Första företaget